grafisch ontwerpen

Goed grafisch ontwerp laat zien wie u bent. U spreekt uw klant op een professionele manier aan. En u laat zien dat u zelf professioneel bent.

Logo's en huisstijlen, de basis voor uw imago

Goed zichtbaar zijn naar uw (mogelijke) klanten doet u met een huisstijl die optimaal uitdraagt wie u bent. De basis ligt in een logo dat sterk en krachtig is waar dat moet, of juist subtiel en geraffineerd is als dat beter vertelt wie u bent. Met een goed opgezette correspondentiereeks draagt u die identiteit dagelijks uit. Als u uw visitekaartje uitdeelt, en bij elke brief of factuur die de deur uit gaat.  

Werf klanten met een fraaie folder of brochure

Ligt er een goede huisstijl-basis, dan laten we ook uw brochures, folders, mailings en advertenties in een klare taal met uw doelgroep spreken. Want klanten werven of omzet verhogen, daar gaat het u uiteindelijk om. En ons dus ook.  

Goede vormgeving maakt informatie inzichtelijk

Het gaat niet alléén over imago. Bij brochures, rapporten, nota's en verslagen is het de hoofdzaak dat informatie inzichtelijk is. Een goede vormgeving maakt inhoud toegankelijk door een aantrekkelijke beeldtaal én door een weloverwogen indeling en ordening van die inhoud. Uw uitgave is niet langer een letter- of cijferbrij, maar een document dat de lezer met plezier en aandacht zal doornemen.

Wilt u professioneler overkomen op uw klanten? Wilt u dat ze een goed en prettig beeld krijgen van wie u bent en wat u doet?

Mail naar info@blink-ontwerpers.nl of bel 023 - 562 33 65

Neem een voorproefje op onze portfolio >>>