de beste opleider van nederland

Mooie heldere gids IMK Opleidingen omzetverhogend

Elk half jaar verzorgt Blink ontwerpers voor IMK Opleidingen een nieuwe opleidingsgids. Al jarenlang is de uitdaging deze elke keer weer overzichtelijker en nog mooier te maken. Een goed vormgegeven, met leuke originele op maat gemaakte illustraties verluchtigde gids lees je nou eenmaal met plezier door.

Cover van de opleidingsgids, elk half jaar een nieuwe uitgave. IMK opleidingen uit Alphen aan den Rijn.

Lekker bladeren

Ook al staat het hele aanbod op de website, IMK Opleidingen houdt daarnaast nog steeds vast aan het gedrukte medium om de opleidingen en trainingen onder de aandacht te brengen. Een gids op je bureau of op schoot leest prettig en je hebt een mooi op elkaar afgestemd en compleet geheel. Papier is verder ook geduldig, internet is vluchtig. Een mooi stuk drukwerk komt ook persoonlijk en warmer over dan een website. Niet alleen vanwege het gevoel van het (juist gekozen) papier en de geur van de inkt, maar ook vanwege de persoonlijke brief die de brochure vergezelt, het voorwoord en de sfeer. En de gids valt aan jou persoonlijk gericht op de mat!  

Gedrukte en online media mooie combi

Natuurlijk is dit geen pleidooi tegen de websites. We ontwerpen ze zelf ook! Drukwerk krijgt een andere functie. Niet meer om in volledige detaillering te informeren, maar om interesse te wekken, indruk te maken. Uiteindelijk is de bedoeling de lezer tot actie aan te zetten door deze naar de juiste webpagina te leiden. Op de website vindt men de gedetailleerde en up-to-date informatie en kan men weloverwogen een informatiepakket aanvragen of direct inschrijven voor een training. Al met al dus een prachtige combi die tot omzetverhoging leidt! Op www.IMKopleidingen.nl kun je de opleidingsgids aanvragen!  

Ook eens praten over een mooie brochure, folder, mailing, magazine, catalogus of gids?

Mail ons op info@blink-ontwerpers.nl of bel 023-5623365