een bijzonder jaarverslag

Opdrachtgever enthousiast

Al jarenlang werken wij met plezier voor Stichting Kerk & Buurt Amsterdam-Noord, een buurtcentrum dat zich inzet voor het welzijn van de mensen die er wonen. Het is een gewaardeerde relatie die steeds terugkomt met diverse projecten. Zo ontwierpen we onder meer het logo, de huisstijl, allerlei promotionele uitingen, de website, en jaarverslagen.

 Grafisch ontwerp

De mens als maatstaf

Onlangs hebben wij het jaarverslag 2014 mogen vormgeven en realiseren. Dit jaarverslag heeft niet alleen als doel het verslaan van de resultaten in economische sfeer, maar geeft vooral een beeld van de gerealiseerde projecten, de activiteiten, de behaalde resultaten bij het helpen van hulpbehoevenden. Naast het bestuur draait het buurtcentrum op vrijwilligers.

Rode draad, letterlijk

Vanwege de roep om meer vrijwilligers, waaraan dringend behoefte is door het succes van het buurtcentrum, hebben we voor dit jaarverslag de vrijwilligers en het werk dat zij verrichten als rode draad door het jaarverslag laten lopen. Alle vrijwilligers zijn door ons gefotografeerd, zij hebben elk een stukje geschreven over hun werk en wat het werk ook voor hen betekent. Op een leuke, speelse wijze hebben deze beelden en teksten een plek gekregen als letterlijke rode draad door het verslag. Als toepasselijke bindwijze hebben we gekozen voor de cahiersteek met rood draad. vormgeving

Uitvoering versterkt de inhoud

En verder is uit het omslag een hartvorm gestanst, wat een doorkijkje geest naar een gezellige tafel met heel gemeleerd bezoek van het buurtcentrum. Op deze wijze wordt de hartverwarmende gastvrijheid voor iedereen uit de buurt onderstreept en wordt de titel ‘Etiketten plak je op flessen, niet op mensen’ kracht bijgezet. Al met al is het een heel warm en menselijk jaarverslag geworden. Uiteraard heeft Blink ontwerpers niet alleen ontwerp en opmaak, maar ook de gehele productie verzorgd.
Arnold Snoek van Kerk en Buurt Noord

'Ons jaarverslag 2014 is nog mooier geworden dan verwacht!'

'Het is een bijzonder mooi en sprekend geheel geworden, zowel in beeld als in tekst. Het vraagt gewoon om gelezen te worden! Onze samenwerking en vooral ook het meedenken door Blink ontwerpers waarderen wij zeer. De reacties op ons jaarverslag zijn dan ook zeer positief! Hartelijk bedankt!'

Arnold van der Snoek

Kerk & Buurt Noord, Amsterdam

Uw organisatie verdient een goed ontworpen en verzorgd jaarverslag.

Mail ons op info@blink-ontwerpers.nl of bel 023-5623365